Erik Koning

Algemeen

0235 472 473


Mobile

06 551 92 331

Achtergrond

Na 35 jaar als systeemannalist/programmeur in de IT sector te hebben gewerkt, waarvan vanaf 1997 als zelfstandige, constateerde ik een verandering in mijn leven. Ik werd steeds meer geconfronteerd met mijn hoog sensitieve gave die als een rode draad door mijn leven liep en waar ik vaak niet omheen kon. Ik ben mij hier uiteindelijk verder in gaan ontwikkelen en dit is bij mij uitgegroeid tot een nieuwe passie. Daarnaast ben ik een vierjarige HBO opleiding aan het Het Johan Borgman College te Utrecht tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut gaan volgen om mij hierin verder te kunnen ontwikkelen en specialiseren.

Benadering / Handelwijze

Vanuit mijn vorige werk ben ik gewend om oplossingsgericht te werken en met de klant en eindgebruikers mee te denken. Zij waren dan ook meestal het uitgangspunt voor mijn werkzaamheden. Deze opgedane ervaring en werkwijze wil ik graag benutten en voortzetten in mijn nieuw ingeslagen richting en ben van mening dat dit voor mij het juiste uitgangspunt is om samen de klacht (onbalans) van het lichaam weer op te lossen en gezond te krijgen.

De meesten mensen die mij bezoeken lopen vaak met ondefinieerbare, veelal lichamelijk klachten of klachten waar geen oorzaak of oplossing voor gevonden kan worden. Vaak ligt de oorzaak van deze klachten diep in ons opgeslagen en zijn ontstaan door een onbalans tussen lichaam, ziel en geest. Wij zijn deze vaak vergeten of durven hier niet meer naar te kijken.

Motivatie

De passie en liefde voor mijn werk is er bij mij altijd geweest en dit vertaalt zich weer in positieve resultaten en leuke enthousiaste reacties van de mensen die ik behandeld heb. Iedere cliënt is voor mij weer unique en geeft weer nieuwe inzichten en een stimulans om verder te gaan.

Indien u geïnteresseerd bent help ik u graag met het weer in balans brengen van uw lichaam en/of op zoek te gaan naar de bron en oorzaak van de klachten.

Ik ben aangesloten bij