Energetische therapie kan helpen bij de volgende klachten

Elke klacht of probleem van lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele aard kan voor behandeling in aanmerking komen.
Hierbij kan u denken aan :

Psychische klachten:

Verlies / Rouwverwerking

Somberheidsklachten

Angststoornissen

Hooggevoeligheid (HSP )

Hypochondrie

Burn-out klachten:

Vermoeidheid

Hyperventilatie

Stressklachten

Slaapproblemen

Opgejaagd gevoel

Fysieke klachten:

Gewrichtspijnen

Migraine

Frozen shoulder

Tennisarm

Neuropathie

Fibromyalgie

Chronisch vermoeidheidssyndroom

CVS

Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten

SOLK

Maag-darmklachten

Diversen klachten:

Vervanging voor Dry Needling, Tensmachine

Herstelproces versnellen na ernstige ziekte bv ( herstel na chemo )

Klachten waarbij er lichamelijk niets te vinden is en waarmee u maar moet “leren” leven. Angsten, stress en allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit.

Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. (HSP )

Andere klachten kunnen altijd worden voorgelegd ter behandeling. De te behalen resultaten zijn afhankelijk van de aard en de duur van de aandoening of klacht. Ook de persoonlijke gevoeligheid voor de natuurgeneeskundige (energetische) therapie kan een rol spelen.

Energetische therapie kan ingezet worden als een volwaardige therapie of als aanvulling dienen naast een reguliere behandeling.

U mag Voorgeschreven medicatie nooit zonder overleg met uw huisarts en/of specialist veranderen of geheel achterwege laten. Medicijnen zijn soms gewoon nodig!