Praktijk voor Natuurgeneeskundige Energetische Therapie Enthera

Energetische therapie kan helpen bij de volgende klachten

Elke klacht of probleem van lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele aard kan voor behandeling in aanmerking komen.
Hierbij kan u denken aan :

Lichamelijk:

- Pijn: als hoofd, rug, schouder,nek- en buikpijn
- Vermoeidheid
- Slapeloosheid
- Allergieën
- Chronische aandoeningen
- Bij ernstige ziekten en aandoeningen kan deze therapie een aanvullende werking hebben.

Emotioneel:

- Verlies/rouwverwerking
- Depressie
- Lusteloosheid
- Burn-out

Geestelijk:

- Hooggevoeligheid (HSP )
- Verwerking van paranormale ervaringen
- Levensvragen
- Behoefte aan meer bewustwording.

Klachten waarbij er lichamelijk niets te vinden is en waarmee u maar moet “leren” leven. Angsten, stress en allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit.

Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. (HSP )

Andere klachten kunnen altijd worden voorgelegd ter behandeling. De te behalen resultaten zijn afhankelijk van de aard en de duur van de aandoening of klacht. Ook de persoonlijke gevoeligheid voor de natuurgeneeskundige (energetische) therapie kan een rol spelen.

Energetische therapie kan ingezet worden als een volwaardige therapie of als aanvulling dienen naast een reguliere behandeling.

Het spreekt vanzelf dat bij ernstige klachten eerst de arts geraadpleegd dient te worden. Ook medicijngebruik kan niet zonder medeweten van de arts gestaakt worden.